Pia-Fia

†2022-04-12

Kön: Hona
Född: 2005
Försäkringsfadder: Gunilla Byström

Igår fick finaste Pia-Fia somna in, 17 år gammal. Hon har haft en längre tids bekymmer med sköldkörteln, njurar och perioder när hon inte vill äta.
Hon har utretts och sista ultraljudet när vi åkte in akut då hon inte ville äta så såg de en massa i tarmarna och hon läckte ut vätska i buken. Hon var anemisk. De stabiliserade henne och hon fick åka hem över helgen. Vi åkte tillbaka igår, tisdag, för att säga farväl.
En dam hade Pia-Fia som då hade ett annat namn. Damen åkte in på sjukhuset och en vän till oss tog in katten till sig för att passa henne. Damen kom inte hem igen men vår vän fick inte den informationen. Till slut fick vännen tag på familj till damen och de ville inte ta ansvar över Pia-Fia. Då Pia-Fia inte trivs med andra katter och det fanns hos vännen så var det inte idealiskt att hon var kvar där. Vi fick frågan om vi kunde hjälpa henne.
Då vi hade ett hem som ville ta sig an Pia-Fia så tog vi över henne. Hemmet hade tidigare adopterat en kattkille från ett katthem som vi tidigare jobbade på. Han hette Putte-Fabian. Därför fick hon heta Pia-Fia för att matcha . Men tyvärr så trivdes de inte alls ihop och hon fick då flytta till sitt jourhem där hon bott i nästan två år. Där har hon vart ensamkatt och det har vart lugnt. Hon har trivts jättebra. Men det varade inte länge innan hon började visa symptom på sjukdom.
Vi kommer sakna dig lilla vackra katt. Du är oss för alltid älskad och saknad.
Vila i frid och sov sött