Titzi

†2023-06-29

Kön: Hona
Född: 2014

Tyvärr har vi sorgsna nyheter när det gäller vår älskade lilla Titzi. Hon har fått somna in.

Magnetröntgen visade på diskbråck som kirurgen bedömde svår att operera överhuvudtaget och då även med en god prognos och hon hade även anemi vilket skulle vart tvunget att utredas innan eventuell operation. Då Titzi är väldigt rädd i situationer där hon blir hanterad och vara på sjukhuset/veterinären så hade det vart väldigt jobbigt för henne med vistelse före och efter operation på sjukhuset och svårt med rehabilitering. Vi utsätter inte henne för det när prognosen inte är god.

Det är så tungt att inte kunna hjälpa henne.

Hon tyckte mycket om att springa med sina leksaksmöss i munnen och jama och även dränka dem i vattenskålen.

Hon föddes i en kattkoloni hos en man som inte ville ha något med dem att göra. De fick frysa, svälta och gå utan veterinärvård. Många dog. En granne köpte mat åt dem och sa åt mannen att mata katterna och att han skulle betala kastrering av alla. Men mannen fick inte behålla dem. Alla katterna där fångades in. Vi tog in alla utom en hona och fyra ungar som ett katthem tog emot. Det var stor inavel i gruppen.

Vila i frid och sussa sött älskade finaste lilla Titzi. Vi kommer sakna och älska dig för evigt. Alltid i våra hjärtan. Hon blev tio år.