Vill du stödja oss?

Du kan stödja oss som stödmedlem, försäkringsfadder, månadsgivare eller företagsponsor.

Stödmedlem
Som stödmedlem betalar du 270 kr per år. För att bli stödmedlem - använd vår webbshop, eller fyll i informationen i stödformuläret nedan. Avgiften sätts in på BG 718-1472 eller SWISH 123 676 4203. Skriv stödmedlem i meddelanderaden.

Försäkringsfadder
Vi behöver alltid försäkringsfaddrar. Som försäkringsfadder sponsrar du en katt eller flera varje månad med deras premie. Våra katter är försäkrade i Agria. Det kostar 130 kr per månad per katt. Vill du sponsra en katt, använd vår webbshop, eller fyll i stödformuläret nedan och välj Försäkringsfadder. Gåvan sätts in på BG 718-1472 eller SWISH 123 676 4203. Skriv ff och kattens namn i meddelandraden.

Månadsgivare
Månadsgivare betalar in en summa varje månad. Detta gör att vi klarar av att betala veterinärräkningarna. BG 718-1472  SWISH 123 676 4203. Fyll i din information i stödformuläret nedan.

Företagssponsor
Vill ditt företag sponsra vår kattförening? Vi behöver hjälp med veterinärkostnader, transportkostnader, mat och sandkostnader, medicinkostnader, administrativa kostnader etc. Ditt företag väljer själv summa som ni vill sponsra oss  med, antingen som klumpsumma eller månadsgivare. Vi lägger upp er på hemsidan under sponsorer som reklam för er generösa gåva. Välj Företagsponsor i stödformuläret nedan och fyll i uppgifterna som efterfrågas. Gåvan sätts in på BG 718-1472 eller SWISH 123 676 4203

Vi uppskattar alla gåvor stora som små och tar tacksamt emot dem!
 


  • För stödmedlemmar (6 siffror)
  • Här kan du skriva vad du vill bidra med i form av gåvor.
    - Försäkringsfadder kan önska en katt eller fler att faddra.
    - Stödmedlem fyller i adress och telefonnr
    - Månadsgivare kan fylla i hur mycket man vill ge varje månad

När du skickar in formuläret godkänner du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med PUL. Det är bara våra medarbetare som kan se dina uppgifter och vi lämnar inte ut information till tredje part.

FHUKH skyddar dina personuppgifter.
Det är viktigt att du som lämnar personuppgifter till FHUKH ska vara trygg med hur vi behandlar dina uppgifter. Vi värnar om din integritet och din kontroll över dina uppgifter. Den 25 maj 2018 ersätts Sveriges personuppgiftslag (PuL) med EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Den nya lagen är anpassad till hur samhället ser ut idag och omfattar behandling av personuppgifter oavsett om det sker analogt, digitalt, i register, brev eller epost med mera. Reglerna i den nya dataskyddsförordningen är tydligare och striktare än i PuL och innebär därför att skyddet för dina uppgifter blir ännu starkare. Personuppgifter är allting som kan identifiera en person, till exempel namn, adress, personnummer och telefonnummer. Vi sparar inga onödiga personuppgifter och sparar inte uppgifterna längre än vi behöver dem för ändamål som till exempel att hantera din intresseanmälan, skicka nyhetsbrev, annan information eller frågor om gåvor till vårt arbete för katterna. Du behöver inte göra något med anledning av denna lagändring, utan får den här informationen för att du ska veta hur vi behandlar dina uppgifter. Du kan alltid kontakta oss om du vill att vi ändrar eller raderar dina uppgifter. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.

"De forna egyptierna dyrkade katterna som gudar. Det har katterna aldrig glömt."
-Okänd